det kommer inte döda mig, bara göra mig starkare

har precis druckit ett glas oboy och pratat med vendela i telefonen! har ingenting att göra.. tips? veckan har inte mycket att bjuda på ännu, men hoppas på att helgen blir lyckad!


let the music play

hejsan!! kom precis hem ifrån skolan halv sex, gud vad mysigt må jag säga. började tio i tio med so, "läste" historia. sen vidare med b-språk i samma sal med samma tråkiga lärare som vanligt, tråååååkiiigaaaasssstttt. så känner jag ungefär. orkar inte skriva mer fan, gaaaaaaaaah jag är tröööööööööttttttttttt. sista lektionen blev som vanligt svenska på måndagseftermiddagarna. gick väldigt bra för oss hahahaha ne...




godnatt!!


jag kände fört

Lovar du att vara ärlig? haha yes
Du heter? julia
Smeknamn? jullan, julle?
Beroende av? mmmusik
Vem behöver du mest just nu? mina kompisar och one more person  ;/
Vad tror folk om dig? veneee?

Vad får du oftast komplimanger för? min kropp eller rumpa haha
Vad säger du för att imponera på nån? eh jag vet inte, är mig själv
Hur imponerar man på dig? lek inte ngn du inte är
Brukar du skratta för dig själv? haha ja
Vad står det i ditt senaste inkomna sms? "Bra"
Trivs du där? vart?
Äger du några converse? japp

Sprit, cider, vin eller öl? cider! & sprit höhö
Är du allergisk emot något? pälsdjur, hö och falska vänner
Har du haft sex idag? näee ser det ut som det eller?
Vem ringde du senast? vendela
Hur svarar du i mobilen? hallå, eller dt är julia
antal timmar sömn inatt? orkar inte räkna
Sov du ensam? ao
Tycker du om din pappa? jep
Brukar du komma i tid? haha  aa
När mår du bra? när jag är med folk jag tkr om
När blev du fotad senast? förut
Vanligaste färgen på dina kläder? olika? svart & vit
Hur känner du dig nu? trött, seg, ofixad
Är du smart? MEN JA

Vad saknar du? lööööööööööööv
Hade du en bra kväll igår? haha den dög väl
När brukar du gå och lägga dig? 11-1
Är du blyg? haha ja ibland
Sysslar du med någon sport? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? inte längre
Vad skulle du göra om du vore tjej för en dag? HAHA HMM,,
Är du nöjd med ditt liv? jadå, men ibland inte
Är du bortskämd? näe
Vad gör du imorgon? skolan till fem ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

dolt nummer = grow up

god dag!! hur har ni sovit? själv vaknade jag tio i ett idag, men har sovit skitdåligt faktiskt... först vaknade jag runt tre och var jättevarm, tog då av mig strumporna ;) vid 06.36 ringde dolt nummer oh precis vad jag ville vakna av! hela sängen vibrerade och jag svarade men sa ingenting, vem fan var det som ringde då egentligen? skaffa ett liv iaf :( ah iaf, har hunnit att fixa lite i mitt rum och kollat på en jättebra film som gick på TV (y) nu ska jag duscha och sen blir det åka till farmor och farfar, ha det bra puss!

favoritlåten♥


two is better then one

mmh, nu blir det sängen för min del efter en mycket efterlängtad kväll. imorgon ska jag sova ut efter sömnen hos vendela, och imorgon runt fyra ska vi på adventsfika ute i askeby hos min underbara farmor och farfar, mums :D mer om det tar jag imorgon, godnatt och dröm sött ♥

i love you girls












jag älskar att bjuda på mig själv!! hihi ♥
btw dessie, vi snackar nog inte om samma sak?

älskar dig malin, du är världens bästa!



gissa vilka vi härmar ihihihihhihih, busigt av oss


 


help me, please? <3

någon som kan dehär med bloggen? jag skulle  vilja ändra färg på "2009-11-28 @ 16:37:29 Permalink Mitt liv i ord Kommentarer (0) Trackbacks " men hur? och sen "senaste inläggen", ändra stil. ngn som vet?

but i know how i feel about you now

tjenixen! åkte hem från vendela ah jag vet inte när, och när jag kom hem blev det städa efter min lillebror & hans kompis? fatta vad jag är snäll? aa.. iallafall, ska nog sätta upp julstjärnor och sånt med pappa ihihhi, och det är sjukt lugnt här hemma för pajaserna är itne hemma. vet inte om jag orkar ut och röja med anisa ikväll, men en sak är jag säker på och det är att jag är r ö k s u g e n!


ja, du är iallafall död i mina ögon

hej hej hej! 
gårkvällen kanske inte blev så lyckad som vi hade hoppats på men jaja. började med att vi ställde oss och väntade på bussen i typ tjugo min med typ tusen fler personer. sen när bussen kom var den så jääävla full, fattar inte hur jag kunde vara där inne men ah. väl framme följde vi efter folkmassan för vi visste inte var festen var haha, träffade sara malin tina linnea agnes och alla dom, och aah. åkte hem vid elva efter mååånga händelser, orkar inte ta det på bloggen. bussen hem blev lika jobbig som bussen dit, om inte jobbigare. jag köpte mig en "hotgog" när vi kom till stan mmmm mums! sen när vi kom upp till vendela myste vi med godis och cola. vid ett kom ett par jävla idioter, men deras namn är itne värda att nämnas här. 
vid tre eller något sånt satte vi på en film och mina sociala kompisar somnade dirrrrr azzzz. idag blir det att gå på stan ett litet tag, och sen hem. ikväll kanske jag ska festa med anisa woho :D

under festen kom det fram en kille till malin.
killen: duu?
malin: aaaah??
killen: får jag säga en sak?
malin: eh aah?
killen: lär dig dansa!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Nu åker jag, puss!




Rihanna - Pull the trigger ♥


älsklingar

hejsan! idag var det skola, ovanligt eller?? nej. men iaf, jag var på ganska bra humör idag och sista timmen var det hemkunskap som stod på schemat. jag och andrea är största teamworket i promises! gjorde tacos mmmh det var mums :D sen åkte jag hem och nu sitter jag här och matar mina söta kissemissar på 'happy pets' på facebook hihi :) ska fixa och sånt, sen åker jag till vendela där malin oxå är! blir nog malmslätt ikväll, vad ska ni göra? puss


älskar eeeer! ni är dom bästa cpsären


Musik


Byz feat. Headline - Vad hette du.
Haha jag vet inte, men lite skön är den allt?♥


Byz feat. Headline - Jag vill dansa men inte med dig.


Godnatt sötnosar

Har duschat, haft ansiktsmask, plockat ihop lite här nere och bara kopplat av! Njuter verkligen av att inte ha några läxor. Fredag imorgon!!! ♥ Nä men jag måste sova nu om jag ska komma upp imorgon, ska dessutom fixa håret så behöver lite extra tid.. Så jag drar nu, får se om jag skriver ett inlägg eller två innan jag drar mig till Vendela, den som lever får se hur jag gör som Linnea brukar skriva hehe................ Godnatt!




Två saftiga bilder från när vi var ute och bowlade + åt. ♥

alla minnen finns kvar

hejsan! dålig uppdatering jag vet, men jag orkar inte helt enkelt längre!! har så himla mycket i skolan och ah.. jaja, idag blev det skolan som vanligt gah vad jag tjatar om det men på vardagarna har jag seriöst inget liv, bara skola skola skola! jaja, har äntligen gjort so provet, hk provet och b-eng provet. gick nog ganska bra på alla, eller det hoppas jag iallafall. på hemkunskapen hade jag och andrea skitkul och henrik oxå lite sådär på kanten.. ;) sen vill jag ha lite tips ifrån er som läser min blogg, vad kan jag göra för att göra den blir roligare att läsa?
ja det var väl det från mig, längtar till helgen och vill att det aldrig ska ta sluuut ♥

Gårdagen + idag

hejsan!!
ska jag berätta om gårdagen? suuuure. började med att vi kom dit, och sen började vi bowla. klumping som jag är, så när jag ska "klatcha" *haha* andrea, så flyger mitt armband iväg till familjen bredvid oss och alla där inne glor på mig :p hahah sen går det sönder så alla pärlor flyger iväg. jaja, det hände massa mer men orkar inte berätta hahahaha. idag, Johanna och Wickan spotta på mig hmmmmm moget!!! nej men nu ska jag plugga, ses imorgon (k)

fail eller vad säger du andrea?

hejsan!
idag blev det skola men försov mig en timme men skitsamma, struntade i syslöjden då :) kom till skolan, och efter en timme var det matte, och sist b-språk mkt slappt tkr jag :D efter följde jag med andrea hem, hon skulle baka och jag skulle filma (y) fan vad nöjda vi blev först, och sen ba: hmmm luktar det inte bränt? ja ba: jo...? vi ba sprang till köket så är dom helt jävla SVARTA så vi ba SHIIIIIIT haha fick största paniken, ah okej inte jag men andrea, sen öppna vi ugnen största molnet så slängde vi ut skiten fail (y) ah vi ba aha va ska vi äta nu? så tog jag en glass sen filma jag när hon gjorde en macka haha. kom hem för typ en halvtimme sen, och ikväll blir det bowling + mat med mina favorittjejer! :D tar självklart med kameran :)

godnatt!

nu ska jag faktiskt lägga mig, efter en mycket fartfylld kväll nej nu överdrev jag. men har iallafall ätit så jag spruckit. även snackat med malin och vendela i telefonen och längtat lite mer till helg! sen ska det bli jävligt skönt att få leva mitt egna liv ifred utan att folk ska lägga sig i tack :)

Musik




The Veronicas - Untouched.
En låt man inte kan sluta lyssna på!♥


need you so much some how

god kväll!!
har varit hemma sen halv sex.. skola idag från tio till F E M! fattar ni hur trött jag är?! hur hungrig, trött, kissnödig och lack som helst idag. aja vi får väl se om jag överlever eller ej, det ska bli intressant och se. nu sitter jag i källarn, dunkar musik och ska snart fixa lite med so:n. ikväll ska jag sova tidigt för jag är hur jävla trött som helst oh jag dör, jo jag dör. mmh.. men jag finns på mobilen om det är något viktigt asså! :)

ZzzzzZzzzzzzzzzz!

hej och hjärtligt välkomna! .... haha va?
sitter i soffan och glor lite halvt på vem kan slå filip och fredrik. ska snart lägga mig i badet och bara koppla av! helgen har bjudit på så mycket och jag är så sjukt T R Ö T T!! åh jag orkar inte skolan imorgon, tio till fyra.. men på tisdag blir det kort dag, kanske omprov? vet inte.. men på kvällen ska vi tjejer spela bowling med våra morsor mohaha! jo men det var det jag ville berätta, vi hörs imorgon säger godnatt nu! ♥

Musik

Jupiter Rising - Electropop ♥

jag, vendela & malin ♥

haha
vendelas outfit (y)
min outfit:)
SNYGG MAAALIN!
ooh malin shakira!!
Det här "brevet" låg framme när vi vakna. göllig malin! :D
&ja, jag red på vendelas häst förut, iaaah :D

lyckad kväll igår!

godmorgon! 
hade tänkt att berätta lite om gårdagen nu då! ready? here we go..
först kom vendela, och då duschade jag och när jag kom ut igen hörde jag malins röst oxå, sweet :) vid halv sju åkte mina föräldrar iväg och då vare freeeedooom! vi började med att göra tacos, omg jag är bäst på dt hihi. sen hade vi as kul vid matbordet men det är ju inte så ovanligt menar jag. efter det fixade vi oss lite eller det kanske var innan? jaja sen dunkade vi som fan, gjorde lite allt möjligt. senare vid kanske halv elva gick vi ut - jag i gummistövlar, shorts, och en väst. vendela i rosa mjukisbyxor, min mammas? skor, och inget smink omg. malin var vanlig hah. - och träffade min granne felix, mkt trevligt bara att han alltid mobbar mig men jag älskar han endå:) efter det skulle jag och malin gå och träffa amel och vendela skulle vara kvar hos mig för hon orkade inte följa med, men hon vågade inte vara hemma hos mig så hon försökte få över felix men nae hah! sen hade i verkligen adhd adhd adhd hela kvällen, stackars amel.. vid tolv åkte amel då sa vi heeeeeeejdå:) och efter det sa mamma att hon och pappa skulle komma vid ett? så vi tog bort sminket (jag hade största huvudvärken och ont i halsen,undra varför) la oss i sofforna och kollade på film! sen stängde jag av filmen för alla somnade, och när jag höll på att somna väckte mamma mig vid halv tre(y) möms. sen sov jag fram till 05.05 för då ringde jimmie? pratade med han vet inte hur länge, halvsov hah. jaja imorse hade malin åkt för hon skulle till kyrkan HA, och jag ska rida med vendela idag! oj vad långt inlägg det blev men jaja:)

oh oh baby oh oh

tjolahopp! vaknade med malin vid elva ungefär, och igår gjorde vi ett försök med att se en skräckis men stackars lilla julia dog nästan så vi stängde av den. nu sitter vi och peppar inför kvällen, då tänker ni säkert.. hmm vad ska dom göra? jo vendela kommer hit senare och vi ska ha kul AZZZ ;) vi är här för att stanna, nu skriker jag ut (y) ja men vi ska faktiskt se skräckfilmen nu, så vi hörs lite senare pusss :D

malin är cp

godkväll alla sötnosar där ute i världen! hehe.... sweet...
jag och malin har hunnit äta kvällsmat, äta massa chips (jag iallafall), kollat på en jättedåååååålig film som typ utspelade sig 84964597309 år f.k., lyssna på musik och snacka och varit ute två gånger i hackefors! wooow! jaa duu.. vi ska kolla skräckfilm lite senare, vet inte om vi ska se ngn annan film innan men det märker vi. eh jaa.. jag är sugen på fanta så vi hörs! pösssssss

kissemisse

tjaaaa!!!!!!! :)
idag var det skoola igen dårå och orkar inte skriva om dagen men sista lektionen var lite flumm om man kan kalla det så. när jag kom hem satte jag mig i badet och kopplade av efter en jobbig skolvecka. sen fixade jag iordning i källarn och malin kom precis, så nu måste jag vara social mot henne! vet itne om jag uppdaterar mer ikväll, jag och mallan ska ha fredagsmys <3 puss!

I dont belive you

Nu ska jag sova! Godnatt och sov gott så hörs vi imorgon då det är fredag! ♥
fin bild hihi!

Musik

jag vet inte om ni direkt bryr er om musiken jag lägger upp, men jag bryr mig om musiken mycket och hoppas ni uppskattar det. jag ska försöka lägga ut en eller flera låtar varje dag, "hiss eller diss"?
black eyed peas - meet me halfway. 

[email protected] :)

om någon kan vara social mot mig så är det ett jävla plus, buhää jag dör i min ensamhet här nere i källarn hah... är det något bra på TV ikväll?? nu är christine iaf, något i den stilen? jaja puss på dom som kommenterar!

En ros i håret

hejsan hejsan! 
idag blev det skola som vanligt. började vid åtta och sen rullade det på, fastän jag bara ville dö! på första timmen hade vi biologi och vi undersökte människokroppen. hur gick det egentligen angelica? haha! matten direkt efter jobbade jag på, och sen hade vi läxförhör. som vanligt var det helt jävla cp, och hon tror vi kan så mkt mer än vad vi egentligen kan. sen vidare mot 17, då det var bspråk. pluggade lite till provet imorgon men snackade mest. sen lunch-hk-so. på hemkunskapen skulle vi göra mat, och sen fixa iordning blommor typ:p fick en blomma över så stte den i min bulle i håret, feejnt hah! efter det hade jag hemkunskapsprovet och det gick nog bra, godkänd iaf:o på so:n jobbade jag på frankrike och sen åkte jag hem. nu pluggar jag så HEJDÅ! :)

you built me up, you break me down

hej sskolan idag vad finns det att säga? ig ig ig på kemin och lite skoj med tjejerna. hade oxå något jävla test eller vad det nu är, towe hjälp mig? jaja iaf cp frågor! nu är jag hemma, fryser som FAN liksom (med betoning på fan som krilleboi säger). kollar på unga mödrar lite haha, och pluggar matte/engelska. ja vad har jag mer att säga? på fredag blir det att festa med marcus och marcus? haha hoppas iaf. på lördag är jag ensam hemma vad händer hm? 
söt vendela :D obs gammal bild
haha en bild jag gjorde till malin i sjuan <3

Nothing compares to the love I had for you

Visste du att jag:
(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
(x) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
(x) sjunger i duschen
( ) har sett någon döende
( ) har sett någon död
( ) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon.
(x) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
(x) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis flickvän/pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) hållit i en orm
(x) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
( ) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar mig ett liv med en speciell person
( ) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa.
(x) har varit lunarnörd hahahah
( ) kan tre eller fler språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
(x) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit/smakat på öl
( ) trivs med min kropp
(x) är dålig på att säga nej
( ) har du någon gång känt dödslängtan
(xxx) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) hatar mjölk
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(haha damp) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon
gammal bild fan vilken fjortis! hahah

jag hatar kemi jag hatar kemi osv

när jag kom till skolan hade inte hklärarn lämnat mitt prov på omprovstiden så åkte till skolan i onödan, pluggat hk när jag egentligen kunnat plugga kemi eftersom jag har prov imorgon? åh cp lärare. dessutom kan jag ingenting om kemi och det är fan inte värt ett försök, jag kommer faila så hårt och jag bryr mig inte ett skit.
varför ska vi ha prov i kemi när andra slipper?
man behöver t.ex. itne lära sig det här om man ska bli dagisfröken? åh DÖ

god dag

tja!! sitter i vardagsrummet nu, äter nudlar och kollar på TVn. skolan idag var som vanligt, först slöjd, sen matte och sist b-språk. när jag skulle cykla hem upptäckte jag att någon jävel hade gjort punka på min cykel, så då började jag vandra hem. om en halvtimme ska jag tillbaka till skolan för har omprov :s måste ta bussen eftersom cykeln är helt paj paj paj. jaja, hejdå!

jag<3kommentarer

Okej dom anonyma som kommenterar, sure det är kul när jag får kommentarer men snälla, säg vilka ni är och skriv inte att ni är t.ex. vendela när det inte är så, okej? 
men iallafall. nu var det någon anonym som ville att jag skulle lägga in ett inlägg om hur man lägger in youtubeklipp. ska försöka uttrycka mig så gott som dt går.. here we go:
om du går in på youtube-klippet du vill ladda upp så står det bädda in till höger. om man klickar där så kommer det upp en kod, om man kopierar hela den koden och klistrar in på bloggen i HTML, så dyker den  sen upp(y) om dt var för komplicerat finns det bättre förklaring på designadinblogg.se

goderkväller

hej!! nu ligger jag nere i källarn i min soffa och glor på ullared(y) mycket konstigt folk det finns egentligen, och kul med korvätartävling? inget jag skulle vilja vara med på, kanske något för vendela och malin.
dagen bjöd iallafall på en timme so och tjugo min b-språk men gjorde ingenting tyyp! sen stressade jag och andrea till bussen men missade den så stod och väntade i typ fem min eller något på nästa;) mötte sen upp angelica, amanda, vendela, malin, linnea, louise och towe. åt och sen gick vi på bio eftersom vi hade allaktivitetsdag idag(y) såg på kenny begins, den var väl cp om man säger så:p och dom flesta som var där tyckte nog jag var cp.. ganska dålig humor jaja, sen tog jag och lollo bussen hem och hade trevlans. sen har jag pluggggat, och förut kom även mammas bror och tindra för att fira ida i efterhand. nej nu ska jag kolla på mamma till en mördare som börjar nu, puss.

~

Haha! plugg plugg plugg!!

godnatt!

 
Jag är helt slut efter att i stort sett inte gjort ett skit idag, men jag ska sova nu. Kommentera idag, ikväll, inatt och hela veckan! Vet inte om jag kommer uppdatera så mycket, kommer ju bli ganska mycket plugg. Kanske någon gång i skolan eller någon enstaka gång hemma, men vi hörs när vi hörs, pusss!

I know how i feel about you now

go'kväll! alla har precis åkt, och nu är det lugnt igen. dom som kom var Andreas, Marie + Hugo, Eliza, Anisa, Peter, Farmor, Farfar, och Mormor. har iallafall haft skoj med mina underbara *host* kusiner! ;) Nej men nu ska jag försöka lära mig facebook eftersom Anisa tvinga mig att skaffa så ses!

Stalker!!!

Vem bor där med ip numret 81.216.117.130? 

JULIA <3 VENDELA

hejsan! förlåt för dålig uppdatering idag höhö, men har städat typ hela dagen. om en timme typ kommer släkten och ska fira Ida, riktigt jobbigt om jag får säga det själv. Men nu är mitt rum iallafall rent och jag är fräsh för jag duschade nyss så livet är bra, haha. Vad händer ikväll då? Ja, det beror helt och hållet på när släkten åker. Måste iallafall plugga, men jaja. HEJDÅ! :)

Us Against The World


This love I feel for you goes on and on

Hejsvejs! Kom precis hem ifrån ekholmen efter en mycket fartfylld kväll host. nej men jag och bella hade mycket att snacka om och det var riktigt skönt! ssaknar verkligen tiderna med den bruden. hoppas på årets jullov igen, för förra var grymt värt! :D jaja nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och jag är astrött, ska nog sova snart faktiskt för måste vara utvilad imorgon, hela jävla släkten kommer *suck* jobbigt... ska kanske vara med jimmie oxå om jag hinner det för måste även plugga matte och fysik me love! mh, märker att jag inte har något roligt att skriva så ska sluta nu men ha en fortsatt trevlig kväll/natt.. pöss!


Nu är jag readyy!

Hej! Nu har jag precis fixat klart mig, tog väldigt lång tid men har slöat. Nu väntar jag bara på mat, sen drar jag mig till Bella! Vi kommer ha fett kul så räkna me't :D syrran har "fest" i källarn haha låter som en jävla hockeymatch på typ tio pers.. jaja kul för henne. Se ya puss puss!
It was so easy that night.
Should've been strong, yeah I lied.
Nobody gets me like you.
Couldn't keep hold of you then,
How could i know what you meant.
There was nothing to compare to.

I know everything changes, all the cities and faces.
But I know how I feel about you.
There's a mountain between us,
But there's conflict I'm sure of,
that I know how I feel about you.

Can we bring yesterday back around?
Cause I know how I feel about you now.
I was dumb, I was wrong, I let you down.
But I know how I feel about you now.

All that it takes, one more chance.
Don't let our last kiss be our last.
Give me tonight and i'll show you

I know everything changes, I dont care where it takes us.
Cause i know how I feel about you.

Im just a girl, trynna find a place in this world

lezkig.....
Nu laggar min dator men jag lägger in fler bilder senare eller imorgon kanske. PUSS!

It’s just you and me

I don’t know but I think I maybe fallin’ for you
Dropping so quickly maybe I should
Keep this to myself waiting ’til I
Know you better.

I am trying not to tell you
But I want to..
I’m scared of what you’ll say
So I’m hiding what I’m feeling
But I’m tired of holding this inside my head.

I’ve been spending all my time just thinking about ya
I don’t know what to do I think I’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life and now I found ya.
I don’t know what to do I think I’m fallin’ for you.



can we bring yesterday back?

godmorgon or something! sitter här i min säng eller bäddsoffa med Andrea. Gårkvällen bjöd på mycket..eller inte. Först fixade vi oss och tog lite kort, vi är ju så snygga.. ;) Sen gick vi ut, och vi kom inte överens så jag blev jätte sur haha. När vi hade varit ute i en timme och det började regna gick vi hem till mig, satte oss framför TVn med chips och godis och kollade på massa TV. Malin och Vendela somnade typ ganska tidigt, och jag och Andrea satt uppe till två och kollade på tyst vittne. Sen ville inte jag sova och inte Andrea heller i think så som vanligt blev vi flummiga. Vendela blev sur. Jaja, sen somnade vi runt fyra och ah. Idag åkte Vendela och Malin hem typ vid tio, sociala kompisar♥ Jag och Andrea somnade om och sov till tolv. 
Hon ska snart hem eller något i think och ikväll ska jag vara med Izabella :)

ma-ma-mats

hejsan, nu sitter jag hemma i hackefors med mina konstiga kompisar som jag älskar fastän dom slår mig i huvudet med sina mobiler och säger att mitt läppglans är fult och ah. malin och vendela duschar nu, men inte tillsammans. va? och andrea ligger nerbäddad i min säng och lyssnar på musik på min mobil. vet inte vad vi ska göra ikväll, för alla är så jävla osociala. tjarå!

sho

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, jag vet inte vad jag ska skriva men jag hade lust :D jag måste bara skriva av mig. blir så sur på dom äldre som inte vet hur dom ska behandla situtationerna när vi är inblandade. jag nämner inga men jag svär på att jag kommer få skit för det här ändå, men jag talar iallafall sanning till skillnad från er. jag tycker inte om er, och det står jag för, men att hitta på grejer vi har "sagt" för att vi är med nån ni vill vara med är bara för lågt. ni kan ju komma tillbaka när ni mognat till osv för jag vill inte ha med er och göra och det sa ni oxå men låter oss aldrig vara ifred, låt oss leva våra liv så får ni leva era liv! :s
och att lova att ni ska sluta lägga ut grejer på bdb, så menar vi ju överallt på internet. då går man inte över till facebook och tror att vi inte får reda på något. 

dunkadunkalåt

hejssssan!! ligger i mallans säng nu, och vi har precis ätit frukost. vaknade sent idag, runt ett, riktigt sköööönt! är så jävla trött på vardagarna pga skolan så skönt var det. malin ska fixa lite nu, och sen ska jag möta upp vendela och sen tar vi bussen hem till hackefors. vet ifan vad vi ska göra ikväll, men om ni vill ses eller vet något så får ni fan höra av er :D <3

hemma hos maaaaaaaaaaaaaaaaalin

hejjsan! sitter i malins gosiga stora (okej inte stora) säng nu och förut var det ju öppet hus. mycket trevligt not, hade ju idrott som sagt och det var typ tre olika övningar.. jaja kom typ inte så mkt folk men vem bryr sig inte jag iallafall. jag och towe har iallafall tränat ****muskeln och det är ju bra :D vem vet vad som kan hända när vi är i farten. sen tog jag, malin och vendela bussen till stan och var allmänt cp som vi är ganska bra på vid det här laget, mycket trevligt! vi följde med vendela hem en snabbis och vet inte vad vi gjorde, sen kom jocke och då gick vi. får damp på att klockan inte känns som 22.20, det känns inte som jag varit hemma emellan skolan och öppet hus heller för den delen. jaja bara att vänja sig. imorgon sover malin, vendela och andrea hos mig, mysigt elleeer :D


jaaa, fin bild ganska seriös tjejer :D

Bilder hej på dig

la precis in bilder från mobilen till datorn, så här kommer några snygga! ;)
gammal gammal bild, sen sjuan när vi skulle åka skridskor.
towe på en kemi-lektion, snyggis :D
jag och johanna när vi skulle till sturefors.
jag i cypern.
jag som svarthårig/mörkbrunett. snyggiiiing;)
haha snygg bild på mig, vendela och malin. ni får tyvärr inte original bilden;)
jag och angelica på en kemi-lektion. grrr asså!
jag bjuder på bilden åt henne :D
jag målade på bilden (L)
  
MOI!

grattis ida elva år <3

heyyy! :)
skola idag som vanligt och jag var ovanligt trött. var tvungen att gå upp extra tidigt imorse för att sjunga för ida... jobbigt och kallt! dagen har rullat på ganska bra ändå och jag har kommit igång på so:n och matten. på hemkunskapen kände jag mig väldigt duktig! haha, stod typ och lekte två gånger som lärarn kom på mig, och sen typ garvade malin, linnea och vendela åt mig, whats the deal? jaja sen blir det öppet hus - idrott! efter följer jag med malin och vendela hem och sover hos malin tonight! :) på söndag kanske jag tar tåget över till norrköping och sover där med massa tjejer men får se om jag kan ta mig dit, puss!

I hate this part right now

Go'kväll!! Ska snart lägga mig och sova, men känner att jag måste göra det här testet innan men så går det! Imorgon fyller min lillasyster 11 år, shit asså! ;) 

SENASTE:
1. Dryck: Hallonsaft♥
2. Telefonsamtalet: Mallan
3. SMS: Mallan:D
4. Sång du lyssnade på: Press It Up
5. Gången du grät: Grät ordentligt? Vet ej

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Ao
7. Har någon varit otrogen mot dig: Typ :s
8. Varit kär: Ja.
9. Förlorat någon speciell person: Ja.
10. Varit deprimerad: Ja, det kommer & går.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja. 


I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: Ja♥
16. Fått ditt hjärta krossat: Mmmhm
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Massa gånger!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja, absolut.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja♥
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Yes, hah!
21. Pussat någon: Aaao


BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Haha vet inte.
23. Hur många barn vill du ha: Ett om jag måste.
24. Har du några husdjur: Katter.
25. Vill du ändra ditt namn: Kanske,
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Släkten firade mig sen kom Vendela och sov hos mig♥
27. Vilken tid vaknade du idag: 06:40 först, men gick upp typ en halvtimme senare.
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov!
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra? Ja.
30. Senaste gången du träffade din pappa: Nån timme sen, kanske.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Privat.
32. Vad lyssnar du på just nu: Teardrops on my guitar (musik), och TVn.
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha jag vet inte /care.
34. Vad gör dig irriterad just nu: A few things.

OM DIG:
37 Vad är ditt namn: Julia Eva Matilda Nordén
38. Stjärntecken: Vädur!
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Först hjulsbro, nu Ekholmen.
41. Gymnasie: Jag vet inte?
42. Högskola: Men hallå, jag vet inte?!
43. Hårfärg: Blondt blondt blondt.
44. Långt eller kort: Mittemellan.
45. Längd: 1,59♥
46. Vad gillar du gällande dig själv: Min super braiga humor, min musiksmak haha!, mitt hår ibland och mina underbara kompisar♥
47. Piercings: Nej inte nu,
48. Tattoos: Nejj ;(
49. Höger eller vänster: Vänster for sure.


DIN FÖRSTA:
51. Operation: Fötterna.
52. Piercing: Örat.
53. Tatueringen: -
54. Bästa vän: Amanda!!
55. Sporten du spelade: Fotboll.
56. Husdjur: Kissemissar.
57. Vaccination du minns: Haha vet ej.
58. Konsert: Vene?
59. Förälskelse: Oskar, haha självklart liksom;)
60. Alkohol du drack: Eh jag vet inte.


JUST NU:
61. Äter du: Nej.
62. Dricker du: Nepppppp!
63. Är du på väg att: Lägga mig i sängen.
64. Lyssnar du på: One time.
65. Väntar du på: Att få lägga mig och ah jag vene, hah.

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Nej vet itne, kanske.
67. Vill du gifta dig: Kanske.
68. Karriär i åtanke: Haha orkar inte tänka på sånt.


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon, man måste känna trygghet.
70. Kramar eller pussar: Kramar faktiskt.
71. Kortare eller längre: Längre! ;>
72. Yngre eller äldre:  Äldre.
73. Romantisk eller spontan: Öh, ja vet inte. Båda?
74. Snygg mage eller snygga armar: Maaage.
75. Tatueringar eller piercingar: Beror på var.
76. Känslig eller inte: Känslig på bra sätt.
77. Ragg eller förhållande: Förhållande.
78. Bråkstake eller tveksam: Mittemellan;)


HAR DU NÅGONSIN:
79. (struken)
80. Gjort något sjukt spontant: Vet inte.
81. Tappat glasögon eller linser: Neeeej va :)
82. Haft sex på första dejten: Nupp.
83. Krossat någons hjärta: Har jag säkert..
84. Har någon krossat ditt hjärta: Aaaaaah!
85. Har du blivit arresterad: Japp.
86. Dissat någon: Aao,
87. Gråtit när någon dött: Ja.
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Nej.

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Nja, beror på i vilket sammanhang.
90. Mirakel: Nepp ;(
91. Kärlek vid första ögonkastet: Nej. </3
92. Himlen: Nej.
93. Tomten: JA!♥♥♥
94. Att kyssas på första dejten: Jappjapp.
95. Änglar: Nej.

SVARA ÄRLIGT
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja!
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Mina underbara vänner och musik.
100. Att posta det här är din 100 sanning: VA?:D


hey hey tik tok

1. ställ in musikspelaren eller mp3:n på "shuffle"
2. tryck framåt efter varje fråga
3. använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk) FUSKA INTE!!!

 

Kommer det att ordna sig? - 3
Hur mår du idag? - fuck it
Hur ser dina vänner på dig? - keep holding on
Kommer du att gifta dig? - dont trust me
Vilken är din bästa väns signaturmelodi? - brev från kolonien
Vilken är ditt livs historia? - so what
Hur var det i skolan? - bättre i berlin
Hur kan du komma framåt i livet? - hot'n cold
Vad är det bästa med dina vänner? - id rather be with you
Hur kommer kvällen att bli?
 - not fair
Hur kommer helgen att bli? - nothing in this world
Vilken sång beskriver dig bäst? - eh eh, nothing else I can say
Hur kan man beskriva dina mor- eller farföräldrar? - unstoppable
Hur går det med ditt liv? - crazy
Vilken låt kommer att spelas på din begravning? - lets get retarded
Hur ser omvärlden på dig? - fest hos mig
Kommer du få ett lyckligt liv? - sexy bitch
Vad tycker dina vänner om dig på riktigt? - hurt
Finns det någon som är tänd på dig i hemlighet? - baby love
Hur kan du göra dig själv lycklig? - I will always love you
Vad ska du göra med ditt liv? - broken hearted-girl
Kommer du någonsin att få barn? - two is better than one
Gillar du dig själv?- no love

Älskar du dina vänner? - Im a slave for you
Är du en deppig människa? - the best damn thing
Musik är ditt liv? - down
Älskar dina vänner dig? - dont matter

 

haha okeey?:D


For all the broken hearts out there, waiting for someone to be near.

When I miss somebody 
When she need somebody 
When she had somebody 
Somebody to somebody 
That made you feel like somebody 
That somebody is gone 
And you need somebody.

Heartbroken I've been, indeed 
Elevated, so unrated, understanding what seems
Whenever I miss that someone 
I try not to think hard 'cause then the tears come 
And the tears run down your cheek 
You can't speak but sudden' sudden' the pain increase. 
'Cause you're messed up, fed up, stressed up, 
'cause they're up and you're down and messed up 

Yeah what, don't cry my dear 
I swear I'm near, I care. 
I'm here, right here. 
Baby not, your in the circle of my focus 
I won't let you know, your love is here, right here.

nästa vecka blir ett helvete.

oj vilket långt inlägg det blev alldeles nyss men jag hoppas ni orkar läsa, även om det inte är det mest intressanta som finns men jag är ledsen, mitt liv blir nog inte mycket roligare? hur ska jag orka skolan nu egentligen, den här dagen förstörde nästa vecka ska jag tala om för er ;( 
måndag: allaktivitetsdag, och fysik-muntligt.
tisdag: omprov/prov hemkunskap.
onsdag: kemiprov (!!!!!!!!!!!!), vara klar med bilden.
torsdag: ingenting än så länge!
fredag: engelska prov. 
fattar ni vad jag kommer plugga nästa vecka? blir nog fan inget bloggande under dom dagarna... ledsamt eller hur? ni älskar ju att läsa min blogg! :) men vi får hoppas att jag överlever veckan, och nu är det extra jobbigt när vi kommer in i en sån mörk period, jag längtar tills den 22e december då det blir jullov, långt kvar men ändå.

onsdagen den 11 november

hejsan mina vänner och lite mindre vänner :)
idag var det skola, och ingen efterlängtad dag men det går bättre för varje dag som går faktiskt, börjar fatta mer och mer i skolan och går in för det mer än för ett halvår sen!! då kunde jag inte koncentrera mig på något, det kändes som hela min värld var förstörd för jag inte fick gå med mina älsklingar, men nu har jag börjat lära känna dom andra, men ett plus skulle vara att få gå med alla. jaja, inte det jag skulle skriva men ah, nu fortsätter jag. började med so, och jobbade med landet - frankrike. sen blev det svenska, jobbade med teatern igen och det går inte framåt för oss haha, vi ändrar på den hela tiden men till något bättre vet jag inte? felix fick för sig att han skulle börja spruta med ngt man tvättar fönster med ngn konstig blandning på mig, så jag blev helt blöt i håret och på ryggen haah sen kom en lärare och då tog dt slut :) sen blev det mentorstid, pluggade på engelska glosorna och yea dt gick bra. sen blev det idrott som faktiskt är helt OK, hade volleyboll. sen vidare  till matsalen med mina tjejer, dampigaste dampet eller vad säger ni? men man blir ju som man umgås och jag har varit ganska mkt med malin och vendela på sistone... ;) sen rullade det på med kemi, bild och eng. äntligen var dagen slut!
jag har precis suttit ute och tagit mig en cigg, tänkt över mitt liv och så. jag erkänner att jag inte är stolt över vissa val och misstag jag gjort men jag ska fixa till dehär. nu känns det som jag och andrea är sams igen efter alla skratt vi har haft i skolan och det är så skönt, menade egentligen ingenting i texten jag skrev om henne och även om vi är så olika så funkar det inte utan varann, eller hur känner du? sen vidare till johanna som jag saknar, jag menar. vi har haft våra stunder, både bra och dåliga men jag älskar dig för den du är och det hoppas jag du förstår, men nu hänger det här på dig johanna, det är du som får göra valet om du vill ha mig som en vän eller inte. i love you, do you love me still?

see ya!

nej men nu ska jag kolla lite på TV sen blir det skolan, wish me good luck? hörs senare, puss!

Jag undrar varför det blev som det blev

tjooosan!
idag var det skola som vanligt men kort dag :)
började med slöjd, sen håltimme, matte, b-språk, SLUT! på matten hade vi grupparbete och jag fick turen som fick vara med mikael och rasmus, sociala pojkar!!(y) vid tolv cyklade jag hemåt, åt och pluggade. sen kom min pappa och skjutsa mig till skolan, hade ju omprov på engelskan och fysik. engelskan gick bra, men dessvärre gick inte fysiken lika bra, men jag snackade med lärarn och jag ska ta det muntligt nästa vecka(y)
orkar inte skriva så mkt, för jag skrev precis om det men råkade trycka på amandas blogg när jag skulle över till youtube, så damp på sånt! hehe, vid sju blir det utvecklingssamtal med båda föräldrarna, nervöst!
Jag kanske trodde för mkt, jag kanske tog och överdrev
men det kändes så rätt hur kan det då vara fel?
jag förstår ingenting nu men försöker för din skull, 
du ville inte såra nån men du har gjort det nu.
var det något fel på det sättet som jag var,
vill kunna kalla dig min iallafall för en dag..
jag fick inte ens en chans att visa känslorna jag har, 
men du ska veta en sak jag skulle alltid stannat kvar.
aldrig göra dig besviken aldrig tänka på att såra dig,
du är så underbar och betyder mycket för mig..
men nu är det som det är och det är inte som jag vill, 
men bara du e lycklig ska jag inte säga till.
för mina känslor för dig nu de är inte lika riktiga. 
för bara du mår bra är jag glad, det är det viktiga. 
jag hoppades på oss men det blev inte så,
men en enda sak måste jag få dig att förstå...
att allt som jag sa till dig det var så äkta, 
och ingenting på jorden få det att ändras.
kanske är jag dum som tror jag duger för dig,
men ärlighet varar längst du är det finaste som hänt mig.


Hej hej tråååkigt

SEXTON ÄR:
1. Är du snygg? Lite...Ibland... :(
2. Är du fet?  Nej inte överdrivet
3. Är du smal? Inte överdrivet heller
4. Är du en sportfåne? Nej verkligen inte
5. Är du rolig? Det tycker jag, haha
7. Är du feg? Beror på vilket sammanhang
8. Är du törstig? Ja cp va?
9. Är du 16 år? Nepp
10. Är du rik? om 50 kr räknas som rik?
11. Är du fattig? JA!

12. Är du smart? Klart jag är
13. Är du ret-sugen? Nej mohaha
14. Är du shoppingsugen? Ja, men det finns inte mycke för 50 kr
15. Är du saknad av någon? Det räknar jag med?
16. Är du hungrig? Nej usch

FYRA SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Ja ibland
2. Skulle du vilja väga mer? Nej tack
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Ja tack
4. Skulle du dricka dig full nu? Sure, why not

ÅTTA KAN:

1. Kan du vifta på öronen? Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej 
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Yes sir, im cool yeah lol
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Nej, haha, hur klarar man då två dar?
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? Japp
6. Kan dina vänner lita på dig? Absolut
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Har gjort
8. Kan du suga? Haha klart

FYRA ANTINGEN ELLER:
1. Pierca tungan elr näsan? Tung,tung,tungan!
2. Vara seriös eller rolig? Rrrrrrolig?
3. Brinna upp eller drunkna? Inget
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrarna. 

SVARA ÄRLIGT:

1. Tycker du om någon just nu? Jao
2. Sol eller måne? SOL. Men det är skönt att sova!
3. Vinter eller höst? Höst /vinter om det är massa snö.
4. Soligt eller regnigt? Soligt
5. Är du uttråkad? Lite antar jag

OM MIG:
1. Hur mycket är klockan just nu? 20:04
2. Vart vill du bo? Utanför linköping iallafall
4. Vill du gifta dig? Nej, tror inte det
5. Är du kär? Ja
6. Favoritårstid? Sommmmmmar 


HAR DU UNDER DE SENASTE 7 DAGARNA:

1. Kysst någon? No way
2. Blivit kramad? Jaa
3. Känt dig fånig? Är aldrig fånig, känner mig aldrig fånig.
4. Saknat någon? Aa
5. Ljugit? Ja det har jag säkert
6. Haft sex? Vem vet?
7: Finns kärlek? Antagligen?



I just want something real

HEJSAN! :)
Idag vart det skola då, men sovmorgon till tio i tio och det är uppskattat efter en söndagsnatt utan sömn! började med so, och gjorde inte så mkt..sprang runt i korridorerna och letade efter några lärare! sen blev det b-språk med härligt folk...tyvärr var eva tillbaka och det var usch fy blä. lunch - matte som jag pluggade på, good! sen tickade klockan till fysik och då skulle vi ha prov, men eftersom jag inte kunnat plugga för jag blev sjuk så inga böcker så fick jag sitta utanför och plugga, mkt mkt slappt! sist blev det svenska och vi jobbade med teatern, hahaha, våran är fan bäst...sen åkte jag hem och har pluggat fram tills nu...engelska,fysik och matte. uppskattat? nej. men det blir omprov imorgon på fysiken och engelska, samt matteläxa. tyvärr slutar vi tidigt imorgon (11.45) så blir att åka hem och sen tillbaka vid två..jaja;) 
Im only me when Im with you♥
If you want me, it takes more than a wink,
more than a drink, more than you think.

goder kväller!!

Nu är det så att jag ska faktiskt stänga av datorn nu och sitta och kolla på tv med min kära familj i en timme, visst är jag snäll?!:D:D Så om ni vill något når ni mig ju självklart på mobilen tihtithtith. Va? Jaja.. Jag har målat min hand med hjärtan och fyllt i dom med rött nagellack:D:D jättegulligt (y) & sen brände jag mig på min plattång förut;( JAJA! PUSSHEEEJ!
btwbtwbtw allt känns braaa;>

Jag vet inte :)

Om du vill bli min vän, då blir jag din
Jag tror nog våra vägar kan passas in
Det är inte mycket alls jag begär
Du får vara  dig själv, jag lovar & svär
Vi kan bo ihop, vi kan bo isär
Vi kan träffas jämt, eller här och där
Och du fär ringa mig när som helst du vill
Vill du att jag ska komma, säg bara till♥

Nothing in this world can stop us tonight, I can do what she can do so much better

Har precis varit ute på en liten promenix med Vendela o hennes polle :D jag fick springa efter dom runt i Hackefors...lerigt! Synd bara att hästen är mycket större än mig :) Nu sitter jag och lyssnar på Paris Hilton som ni märker med rubriken och väntar på mat. Efter det blir det att plugga, good luck m8 ;) 
Den är ju superbra, right?♥

→ Farsdag

hejsan! ♥
igår gick jag och la mig runt två, så det var riktigt skönt att sova ut idag till klockan ett! snart ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det sätta sig och plugga. tyvärrrrrrrr blev jag ju sjuk efter vaccinet och visste inte att jag skulle vara hemma två dagar, så pga det har jag inte hemma fysikböckerna som vi har prov i! har bara lite anteckningar på mobilen så vi får hoppas att det räcker ;(  Sen är det ju även farsdag idag, så jag vet inte om vi ska åka ut till farmor och farfar men det är sånt som märks!

but I dont care what they say

Ja, då har jag precis kollat klart på filmen då. Riktigt bra, och det är asbra handling. Tror inte vi sätter på den andra filmen nu, mamma blev ganska trött haha... Ja då var typ den här riktigt efterlängtade helgen slut då. USCH! Ge mig lov, snälla? Pallar verkligen inte skolan heller, och jo jag sköter det tillräckligt. Hm, vad händer imorgon då?  Först ska jag iallafall
• Duscha
• Försöka städa rummet
• Kanske inhandla presenter till Ida
• Plugga
Ja.. Om det dyker upp något roligare så är det ju förståss bara höra av sig!;)

Kollar på film

Sitter just nu i vardagsrummet med Mamma, Pappa och Ida och kollar på film - Män Som Hatar Kvinnor. Riktigt vidrig men ändå bra film, men är ännu bara i mitten så slut är den ännu inte. Vet inte om vi ska kolla en till film efteråt, men eftersom jag inte har något annat för mig för det inte händer någonting i tråkiga gamla Linköping så får det duga en tråkig lördagskväll! °•
För er som inte sett filmen än så rekomenderar jag den.

Jag orkar inte låtsas som allting är "OK"

Jag är trött på den här världen vi lever i. Allt är falskt runt omkring oss och man börjar undra vem man faktiskt kan lita på och öppna hela sitt hjärta för. Jag trodde jag visste vilka men jag börjar bli osäker nu. & vänner är väl till för att hjälpa, ni vet ju faktiskt om hur jag mår. Jag orkar inte gömma det längre, hela min fasad rasar ihop. Allt skulle vara så jäkla mycket lättare om man faktiskt kunde flytta härifrån. Försöka glömma allt som varit. Alla misstag. Alla svek. Alla vänner man trodde man kunde lita på. Jag väntar på ett under, ta mig härifrån.

världens bästa → vendela och malin♥


HELENA GOES WILD

haha omg älska bruden«3
tjejen är ju bara för skön!;)

Bilder med Ewwe! ;)

det här levde vi på, hah
snygga babes
when i say jump, jump!;)

tar det du vill ge, och ger det du vill ha.

hej!
sov ju hos evelina igår, och vi hade skitkul/mysigt! man kan väl säga at vi festade för oss själva mitt ute i ingenstans(a) men det funkar faktiskt. drack i lagom mängd, och dunkade hela kvällen. eftersom hon har en egen lya är det sjukt najs oxå!;) vi snackade om massor, och det var jäkligt skönt. vi vart även riktigt trötta runt tolv, så då satte vi på en film. evelina somnade under filmen men jag kollade klart.. imorse gick vi upp runt tio-elva och chillaaade! sen kom min pappa och hämtade mig, så åkte vi in till ikano. skulle köpa skor men det finns bara i storlekarna 35,38,39,40,41. braaaa! nej.. men iallafall. kom hem med en tröja och leggins. 
ikväll vet jag INTE vad jag ska göra, jag får damp!
min och evelinas favoritlåt, ja!!

jag har inte alls tråkigt, nej nej...

Gör detta testet inom tjugo min annars händer det något som du inte vill, IMORGON!

HUR
Svarar du i telefonen: hallå eller hej dt är julia

Gör du när du är kär i fel person: gör bort mig? haha
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 50kr(y)
Mycket är klockan: 14:05

Många kontakter har du på msn: 441st
Spenderar du en regnig dag bäst: film eller något sånt:p

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står det? evelina: jag tar med datorn från mamma så vi kan lyssna på musik(y)

Pratar du med på msn just nu?
 ashur, alawi, david och joel
Ringde dig senast? mamma på hemtelen
Pussade dig senast? vet inte, malin eller vendela
Vill du kasta en sten i huvudet på? i dont know
Saknar du mest just nu? johanna
Ska du träffa imorgon? Hmm jag vene, malin kanske
Sov du med senast? vendela och malin:D
Vem fick du senast sms av? evelina
-
JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: haha nej aldrig
Gråtit en hel natt: nej inte en hel,klart ja somna:)

Åkt vattenskidor: nääääe hah
Åkt rullstol:
 nääe hah
Gjort en bakåtkullerbytta: försökt mig på det iallafall hah
Köpt lösgodis för över 50 kr:
 hoppas jag inte,hah
Haft träningsvärk: haha ja tyvärr asså
Önskat att du var det andra könet: haha nej speciellt inte när dom slåss

Har tänkt din kompis i rosa kanindräkt? japp självklart:)

Amanda Jenssen - I choose you

<3

kul liv

sho sho shooo!
sitter i vardagsrummet med Alex som sitter och ritar. själv får jag absolut inte inte inteeee byta kanal på tv, som just nu står på nickelodeon... suck.
vid fem blir det att åka till Evelina, myysigt :D ja, vad finns det mer att skriva..? Jag har iallafall ont i min arm.. aj
<3  ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥

-

jag hatar tråkiga helger, jag hatar denna månaden.
jag hatar min telefon, och jag hatar vårt internet.
jag hatar att jag aldrig har pengar.
jag hatar att gå i skolan, jag hatar att tänka.
jag hatar att du fortfarande finns i mina tankar.
jag hatar allt.

jag saknar min vän

Imorgon måste jag vara hemma, för min feber går inte bort men imorgon hoppas jag på att friskna till. Ska även ta hand om min sjuka bror, ska försöka få med ut han på en promenad och sånt. På kvällen ska jag sova över hos Evelina Ahlgren om det funkar för hennes pappa YAAAAY!:D Har inte vart med henne på år!:( Vi har mkt o snacka om ooch vi ska chilla gaalet!:D
 
 
Tre bilder på oss utav typ tusen! Älskar dig!

FRÅGETECKEN

Nu har jag en fråga..
Varför utefester?
Det är för fan vinter nu och det är nästan på nollan. Även ingen musik och det är sjukt sjukt sjuuuukt kallt, vad är höjdpunkten med en sån fest? Varför inte bara fixa så man kan vara hemma hos någon? :o
OCH VET NÅGON NÅGON "INNEFEST" IMORGON ELLER PÅ LÖRDAG?

<3


BYEEE

Jag har ingen ork med något längre. Kanske känner jag så för jag är sjuk just nu, men kanske inte. Känns som mina kompisar alltid glömmer bort mig när jag inte är i skolan, bestämmer grejer utan mig osv. Och ingen bryr sig om att berätta något. Och jag orkar inte blogga. Det går verkligen inte bra. Idag har jag 68 besökare.. HAHAHA. Nej nu ska jag lägga ner med bloggen, RIP JULIA

sjuk - dumma vaccin!

godmorgon, eller ska jag säga godkväll?
idag gick inte jag till skolan för att jag fått bivärkningar utav sprutan jag tog igår för svininfluensan. har sovit i omgångar men inte fått mycket sömn. har även dunkande huvudvärk och feber. men jag har tur, för min lillebror fick den vanliga influensan - kräkas. men jag får se om jag ska till skolan imorgon, med tanke på hur mycket jag har missat under alla dagar jag varit borta kanske jag måste gå men vi får se hur jag mår. och konstigt nog ville jag faktiskt gå till skolan idag, för att lämna in matteläxorna jag hade gjort och inte skjuta upp ännu ett prov. jaja.. 

Nya favoritlåten!

Two is better than one - Boys likes Girls feat. Taylor Swift♥
I remember what you wore on the first day
You came into my life and I thought hey
You know this could be something
'Cause everything you do and words you say
You know that it all takes my breath away
And now I'm left with nothing

So maybe it's true, that I can't live without you
Maybe two is better than one
But there's so much time, to figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two, is better than one


I remember every look upon your face, 
The way you roll your eyes, the way you taste
You make it hard for breathing
'Cause when I close my eyes and drift away
I think of you and everythings okay
And finally now, believing

And maybe it's true, that I can't live without you
Well maybe two is better than one
But there's so much time, to figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two, is better than one


I remember what you wore on the first day
You came into my life
And I thought hey

Maybe it's true, that I can't live without you
Maybe two is better than one
But there's so much time, to figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking


Oh I can't live without you
'Cause baby two is better than one
There's so much time, to figure out the rest of my life
And I've figured out with all that's said and done
Two, is better than one

and i say that two is better than one♥

har precis gjort klart matten och lite hemkunskap, jag är duktig!!! dessvärre tror jag inte på mig själv när det gäller matematik och provet imorgon? HAHA säger jag bara... stackars mig... får kanske börja sköta mig?
har iallafall även duschat och haft ansiktsmask och kollat på arga snickarn med mamma och pappa hihi. vad ska Ni göra imorgon? själv har jag no clue, får väl cykla hem till mig i hackefors i snöstorm och tycka synd om mig och slicka sår.. ;) 
det här är svårt, det här med att avsluta en vänskap. 
only hate, only tears, only pain, there is no love here.

Solariebrun

Haha så jävla sköna... Och så sant! Dö kissie:D
Nu ska jag sätta mig med läxorna, lite sent kanske?
Jag börjar alltid plugga försent dagen innan, haha vad jag suger...

Here tonight?

SHO BRE :)
Dagen började ju som sagt med SO, & efter det var det SV. Skrev över teatern på datorn. 
Mentorstiden fixade vi det sista inför utv. samtalet på tisdag, kommer nog gå bra för mig. Sedan blev det Idrott och då var det volleyboll. Jag fick vara med Martina, Hanna, Simon och Rasmus och vi var väl inte den tajta gruppen direkt.. Haha! Den ena sköt bollen till den andra, och den personen stod och kollade på dom andra... Jaja :) 
Sen Lunch-Kemi-Bild-Engelska.
Kemin gick det riktigt bra för mig och Angelika men hon höll på att hälla ut våran blandning i slutet och vi gjorde asbra låtar! På Bilden ägnade jag lektionen åt att kolla ut och titta på snön, dampa som vanligt med Andrea, Louise och Towe. (Lollo var riktigt flummig idag!) Jag hann att måla två ögon... På Engelskan lyssnade vi på en text och gjorde lite uppgifter i workbook. Även fast jag inte mått bra idag pga att jag försov mig imorse och hann t.ex. inte vakna till (?) så har det gått bra. 
Efter skolan hämtade dåva min mamma mig och vi åkte till sjukhuset och tog sprutan. Mamma tog innan mig och tyckte inte ens det kändes, jag tog efter och på en skala ett till tio var det fan imig en åtta! Fick även ont efteråt, helt stel och när jag försöker använda armen är den förlamad haha.. Jaja, nu ska jag plugga HK och matte(y) good luck m8!
Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Every time you're near I feel like I’m in heaven, feeling high.
I don’t want to let go. I just need you to know.


Theres no real love in you, why do i keep loving you?

i skolan. 09:32

heeeey!:D
sitter i biblioteket nu med andrea och towe omkring mig. har svenska och skriver teatern på datorn men det är andrea's jobb för tillfället. hade min so-redovisning förut och det gick bra. dessvärre försov jag mig imorse. skulle gå upp halv sju men vaknade kvart över.. inte så bra.
efter skolan blir det att ta vaccinet för svininfluensan (n)

dags att tycka till igen:

okej.. jag får damp på alla fjortisbooiiis, HAHA, hör ni inte hur fjantigt det låter?! :s för det första så är det extremt fult med toffsar på benen och blonderat hår gånger 11111110. för det andra var det "krilleboi aka rahlenfeldt" som kom på booi, och han är bisexuell, så hur gay är det egentligen inte? nya trenden, följa krillebooi, yeah det är bra killar, vara bögar utan att veta om det? är det så ni vill bli sedda? nu säger jag inte att det är något fel med bisexuella eller bögar, men ni gör det enbart för det var en trend, men ni vet inte ens bakgrunden. dessutom är ni fula..
snyggt? no way dude!!

i dont wanna be alone

Im sorry for the things I said 
Im sorry for the things I did 
And I’m sorry that I ever let you go 
Can we get it back baby?


älskar dig vendela♥

jag och Vendela♥

hallå.. nu kommer lite bilder på mig och Vendela som vi tog idag, mycket fina:D
  
 
I'm not here to say I'm sorry, I'm not here to lie to you
I'm here to say I'm ready, That I've finally thought it through
I'm not here to let your love go, I'm not giving up oh no
I'm here to win your heart and soul♥

gokväll!

hejsan! 
dagen började med att åka till skolan, först syslöjd som var väldigt slapp och sedan matte. vilken tur för mig att vi inte skulle lämna in läxorna idag för jag hade ju glömt göra den! 
sen blev det b-språk och dt var oxå slappt, och kul;) sen lunch och sist mentorstid. då fixade vi inför utvecklingssamtalet som är nästa vecka, och fick även reda på att vi skulle ha idrott under öppet hus, euuw! sen var jag kvar i skolan en extra timme för jag skulle vänta på vendela, jag slutade 13.10 och hon 14.10, och sen var det ju omprov men eftersom jag glömde det oxå så får det bli nästa vecka.. sen åkte jag och vendela in till staden, åt och sånt. sen har vi gått på stan, vendela har köpt lite smågrejer:D 
jag ska snart hem och plugga, har ju so:n imorgon. 
dessutom har jag lovisas löshår så länge jag är blond, feejnt:D 

where did I go wrong? I lost a friend...

Jag börjar undra vart livet och kärleken är påväg.
Jag menar... Vad har jag gjort för att förtjäna allt dehär? Okej, jag är inte världens bästa, I know that men jag förlorade nyss min bästa vän, jag har förlorat den jag älskade mest för säkert all framtid.. Jag vet det låter konstigt men det är så. Om det bara skulle vara en liten tonårskärlek, varför håller kärleken så jävla länge för Dig då? Jag har mina närmsta kompisar, dom stöttar verkligen mig till max, men det räcker inte alltid till. Jag vill få ut mer utav livet, men det får jag inte med den här inställningen. Jag frågar mig hela tiden, är jag lycklig eller inte? Jag vet inte. Men jag vet att jag inte vill ha det såhär, och Ni vet att jag gör allt för att få tillbaka det! 
Johanna. Jag är ledsen, så himla ledsen, att det blev såhär. Jag vet inte ens varför, vad gjorde jag för fel? Jag älskar dig och det är jobbigt att försöka undvika dig i skolan när jag alltid gick med dig. Hur kan ens liv bara förändras på en sekund? Varför blev just mitt liv såhär komplicerat för? Jag förstår mig verkligen inte på mig det..
& ******, du läser inte det här men om du ändå råkar göra det så vet du nog direkt att det är till dig. Du vet att jag saknar dig, jag vill bara ha dig hos mig. Dina armar runt mig. Jag älskar ju dig...


tryck på bilden för o komma till johannas blogg

Lov!

sex veckor tills nästa lov, wow wow är ngn pepp?! haha!
      

dont forget, you're my shooting star

Ja, idag var det skola efter ett super bra lov. Ge mig gärna en vecka till?!
Jaja, cyklade till skolan och hade motvind hela vägen jaaaa, gud vad roligt! Första lektionen var som sagt So men jag hade inte redovisningen, peuwh! Vilken tur, jag som inte kunde något? Men det blir av på onsdag, men nu har jag iallafall ett datum så jag vet när. 
Gick igenom grejer som vi (dom andra) håller på med. Sen blev det b-språk och Lovisa var sjuk idag, krya! Men det var hur slappt som helst, hade Jan Banan som vikarie och snackade med Gabbi och Anton hela tiden typ.. 
Sen blev det lunch, fick typ vänta på Malin och Linnea i hundra år. Efter lunchen blev det Matte, jippi säger jag! Det är verkligen mitt favoritämne (?).. Fick jobba ifatt sånt jag missa förra veckan, gick bra förutom att jag inte kan area? Jaja... 
Sen teknik som vi satt i korridoren hela lektionen och sist Svenska. Håller ju på med en pjäs, och jag, Andrea, Linus och Johan är fan bäst. Temat är rädsla och vi är så jävla oseriösa, haha, men det blir säkert jättebra...
Sen åkte jag hem med mamma och det tog typ en timme innan vi kom hem, skulle hämta Alex osv. När jag väl kom hem la jag mig i sängen och pluggade lite Engelska tills imorgon, och smart som jag är glömde jag min favoritläxa i skolan (matte) så det blir extra mycket den här veckan. Oj oj, vilket långt inlägg, så intressant var min dag.
vi kör på gammal bild♥
take a look inside of my heart, cant you see its breaking apart?

Godmorgon

hej! sitter och skriver blogg nu på morgonkvisten, det är väl bra..?;) skulle iallafall försöka uppdatera igårkväll men det är inte bara jag som är seg och trött på kvällarna utan även blogg.se så min dåliga uppdatering får vi skylla på blogg! 
nu sitter jag här, är fixad och sånt. ska åka tjugo över nio, så vad gör jag nu?
Två urdrag ur min och Malins msn-konversation igår. Haha, bra jobbat tjejen!
Ja just det, har So-redovisning första timmen, nu alltså.
Ärendet lämnas till kommunfullmäktige, sen vidare till kommunstyrelsen som utreder ärendet, sen skickar kommunstyrelsen ärendet till nämnderna osv osv osv.. Lycka till till mig!!:o

Maybe If my heart stops beating, It wont hurt this much

Nu sitter jag här och skriver igen. Mitt hjärta är öppet, jag kan inte sluta. Jag kan inte sluta tänka på oss, på dig, på alla känslor och alla minnen. Jag vet inte varför jag sitter här och skriver. Kanske i hopp om att Du ska läsa det. Men jag vet att du inte kommer göra det, så varför fortsätter jag? Mår jag bättre av det? Nä. Jag hittar inte rätt ord. För att beskriva känslan, för att beskriva för dig hur jag känner och hur jag vill ha allt. Hur jag saknar dig, hur jag älskar dig, hur jag tänker på dig, hur varm jag blir i kroppen när jag hör ditt namn, hur pirrig min mage blir så fort jag ser dig eller bara får ett sms av dig. Du kan aldrig ana hur mycket du betyder för mig..

 


Jag vill vara brunett

I miss you love
I've run out complicated theories 
so now I'm taking back my words 
I'm preparing for the breakdown 
Your t-shirt lost its smell of you 
and the bathroom's still a mess 
Remind me why we decided this was for the best... 

Because I miss you love

I know the distance is a factor
but I stretch as often as I can 
I hope to reach your hands any day now 

Please don't blame me for trying
to fix this one last time 
I have a hard time as it is 


Because I miss you lov

Don't act like you don't know me 
It's still me, I haven't changed 
I'll be here when you come back 


And I miss you love

played cool, but i knew you knew.

godmorgon typ!
gårdagen blev ganska cp, haha. vi gick som sagt ut, cyklade och hade allmänt roligt. b1, b2 och b3!! jag smög på folk som inte ens fanns och ah. nu ska vendela och malin åka hem, och min dag ska bestå utav pluggggg plugg plugg! kanske ska städa oxå, så det blir lite fräscht i mitt rum. imorgon är det skola och jag har sov morgon till tio i tio, men jag ska göra min so-redovisning och är inte pepp. på tisdag är det omprov för engelskan samtidigt med vendela, blir att vara med henne efteråt tror jag nog. nej men nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag börja plugga, vi hörs senare♥
people are watching but we dont care.

RSS 2.0